Kategorie: Recepty se Znojemskou okurkou

Celerová pomazánka se sladkokyselou okurkou

Použité suroviny: 1 střední celer , 3 sladkokyselé okurky , 1 cibule, 1 bílý jogurt , 2 vejce natvrdo , 1 lžíce olivového oleje , citronová šťáva

 Postup přípravy: očištěný celer jemně nastrouháme, přidáme usekaná vejce, drobně nakrájené okurky a cibuli. Spojíme jogurtem a olejem, dle chuti zakápneme citronovou šťávou, popřípadě Znojemským macerátem a osolíme. Směs promícháme a mažeme na plátky veky.

print Formát pro tisk



Hlavní partneři Znojemských okurek:

Znojemský týden Znojemský týden
Váš regionální týdeník
www.znoj-tyden.cz
město ZNOJMO Město Znojmo

www.znojmocity.cz

okurka Občanské sdružení
Znojemské okurky

Slovenská 1, Znojmo
osznojemskeokurky.estranky.cz